Mi Electric Scooter M365

40,700 L

Motorr me performancë të lartë. Deri në 30 km distancë me një karikim të vetëm. Gjendjen e baterisë së mbetur mund ta shihni me anë të 4 dritave LED në ekran. Kontroll shpejtësie sipas deshirës me anë të një çelësi të posatshëm . Arrin shpejtësinë 25km/h dhe ka sistem frenimi te dyfishtë. Është i lehtë në peshë, praktik dhe zë shumë pak vend pasi mund te paloset në 3 hapa të thjeshtë. Gjithashtu skuteri është i pajisur edhe me dritë LED për të parë në errësirë.  Është i ndërtuar me aliazh alumini dhe është rezistent ndaj pluhurave, dheut dhe spërkatjeve të ujit. I përdorshëm në terrene si asfalt, trotuare dhe rrugë të sheshta dheu. Rekomandohet të përdoret nga persona me gjatësi jo më shumë se 200cm ose 100 kg.

Choose according to the configuration you want:
Color

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White
Black
General Specs
 • Model: M365
 • Color: White
 • Type: Electric Scooter / Skateboard Format / Urban Tour
 • Recommended age: 16-50 years
 • Recommended height: 120-200 cm
 • Max load: 100 kg
 • Structure: aerospace aluminum
 • Pneumatic size: 8.5 inches
 • Motor size: 6.7 inches
 • Weight: Approx. 12.5 kg
 • Dimensions (vertical): Approx. 1080 mm x 430 mm x 1140 mm
 • Dimensions (folding): Approx. 1080 mm x 430 mm x 490 mm
Speed
 • Max speed: 25 km / h., Max 18 km / h. in cruise control
 • Energy saving mode: max speed 18 km / h., With smooth acceleration for beginners
 • Max torque: 16 N.m
 • Motor power: 250 W
 • Max instantaneous energy: 500 W
 • Engine control mode: sine-wave vector and control current + indirect speed control system
 • Max inclination: approx 14º
 • Applicable land: cement, asphalt, flat earth floor, shoulders and stairs less than 1 cm. high and less than 3 cm wide
 • Panel height: approx. 87.5 mm.
 • Resistance: IP54 resistance to dirt, dust and splashes
Energy
 • Energy structure: lithium battery units 30 x 18650 mAh
 • Travel distance: 30 km
 • Charger power: 71 W
 • Charger voltage input: 100-240V ~, 50/60 Hz
 • Battery voltage limit: 42 V
 • Charging time: approx. 5 hours
 • Intelligent management of energy: short-circuit protection, overcurrent protection, double overload protection, double protection due to excessive discharge, temperature resistance and undervoltage protection
 • Normal energy consumption: 1.1 kWh per 100 km
Braking
 • Braking distance: 4 m. on dry asphalt
 • Braking: Regenerative + brake disc
 • Tyre material: inflatable rubber
Lights
 • Headlights: Ultra-bright 1.1 W; 6 m of scope
 • Rear lights: LED
 • Power indicators: 4 LED indicators
 • Indicator mode: Under the power button. White for normal mode, green for energy saving mode

Informacion mbi Paketimin

1 x Xiaomi Mi Electric Scooter M365 White

1 x Power Adapter

1 x Wrench

1 x Tyre Pump Nozzle

4 x Hexagonal Screws

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim