Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

48,990 L

Roboti i pastrimit Xiaomi Mi Robot 2 Pro+ ka fuqi thithëse 3000 Pa dhe shmang në mënyrë inteligjente çdo lloj pengese. E kush nuk do e donte nje robot të tille në shtëpi? Pastron edhe në skutat më të thella ku një fshesë e zakonshme nuk mund të pastroj.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black
Specs

Material
Hard Plastic, Metal

Function
Vacuum, Sweep, Mop

Features
Anti-fall and anti-collision technology
VSLAM + TOF 3D navigation technology
Dual gyroscope
Optical flow sensor
Height sensor
S-cross™ 3D
250ML Smart water tank
Sweeping and mopping
3000PA strong suction
Brushless Motor
Smart map management

Remote Control
Voice Control, Smart App Control

Self Recharging
Yes

Climb Capability
20mm

Cleaning Modes
3

Dust Box Capacity
550ml

Suction (pa)
3000Pa

Noise (dB)
60db

Power Consumption
33W

Charging Time (h)
4-6hrs

Working Time (h)
3hrs

Battery Capacity
5200mAh

Informacion mbi Paketimin

1 x Vacuum Cleaner
1 x Charging Base
1 x Cleaning Tool
1 x Water Tank
1 x Side Brush
1 x Mop Cloth
1 x Manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim