Mi Router 4A Gigabit Edition

4,990 L

Ruteri Mi WiFi 4A edicioni Gigabit mundëson lidhje me fishë dhe WiFi të kombinuar me switch me 2 porta. Ky model mbështet integrimin me bandë të dyfishtë, duke kombinuar brezat 2.4-GHz dhe 5-GHz. Nuk keni nevojë të shqetësoheni më se me cilin Wi-Fi të lidheni. Brezi 2.4-GHz ofron transmetim më të mirë përtej mureve ose pengesa të tjeera, ndërsa brezi 5-GHz ka shpejtësi më të lartë. Mi WiFi 4a Gigabit Edition i kombinon të dy këta reza dhe zgjedh automatikisht frekuencën optimale.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Hardware configuration

Product colour
White

Processor
MT7621A MIPS Dual Core 880MHz

Product memory
128MB

2.4G Wi-Fi
2×2 (Supports IEEE 802.11n protocol, up to a maximum speed of 300 Mbps)

5G Wi-Fi
2×2 (Supports IEEE 802.11ac protocol, up to a maximum speed of 867 Mbps)

Antennas
4 external omni-directional high-gain antennas (2× 2.4G with maximum gain of 5 dBi,2× 5G with maximum gain of 6 dBi)

Cooling
Passive cooling

Product ports
2× 10/100/1000Mbps adaptive WAN port (Auto MDI/MDIX)
1× 10/100/1000Mbps adaptive LAN ports (Auto MDI/MDIX)

LED indicator

Protocol standards
IEEE 802.11a/b/g/n/ac,
IEEE 802.3/3u/3ab

System reset button

Power supply port

Wireless specifications
Dual band
2.4GHz and 5GHz
Modulation
11b:DSSS:DBPSK (1 Mbps), DQPSK (2 Mbps), CCK (5,5/11 Mbps)
11a/g:OFDM:BPSK (6/9 Mbps), QPSK (12/18 Mbps), 16QAM (24/36 Mbps), 64QAM (48/54 Mbps)
11n:MIMO-OFDM:BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM. Rate set: MCS0-MCS15
11ac:MIMO-OFDM:BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM. Rate set: MSC0-MCS9 (supports 2 streams)
11ax:MIMO-OFDM:BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM, 1024QAM. Rate set: MCS0-MCS11 (supports 2 streams)
Software parameters

Operating system

OpenWRT widely customisable intelligent router operating system MiWiFi ROM

Wireless security

WPA-PSK/WPA-PSK2 encryption, wireless access control (black and white lists), SSID hiding, smart anti-hacking protection

Manage applications

Web support, Android, IOS

Accessories

User Manual ×1

Power supply (12V/1A) ×1

Operating environment

Operating environment temperature
0°C–40℃

Operating humidity
10%–90% RH (non-condensing)

Storage temperature
-40°C–70℃

Storage humidity
5%–90% RH (non-condensing)

Package contents

Main unit

User Manual

Power cable

Informacion mbi Paketimin

Main unit

User Manual

Power cable

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim