Mi Temperature and Humidity Monitor

2,300 L

Monitorim i temeratures dhe lageshtise ne ambjente te brendshme. Pajisur me ekran LCD per tregimin e te dhenave te ndryshme ose ne aplikacionin Mi Home. Montohet shume thjeshte ne mur. Te dhena te sakta dhe ne kohe reale fal sensorit shume te ndjeshem. Konsum te ulet energjie, vetem nje bateri AAA ne vit. 

S’ka stok

Product specifications

Product name

Mi Temperature and Humidity Sensor

Product number

LYWSDCGQ/01ZM

Weight

43 g

Display size

1.78 inch

Temperature range

-9.9℃ ~ 60℃

Humidity range

0 ~ 99.9%

Rated power

0.18 mW

Battery

AAA battery × 1

Informacion mbi Paketimin

1 x Xiaomi Mijia bluetooth Thermometer Hygrometer
1 x wall sticker
1 x AAA battery
1 x user manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim