Mi True Wireless Earbuds Basic S

3,490 L

Kufjet Mi True Wireless Basic S janë kufje wireless. Kjo do të thotë se nuk ka kabllo lidhëse midis kufjeve. Janë të pajisura me teknologjinë Bluetooth 5.0, për lidhje të shpejtë dhe pa pengesa. Peshojnë shumë pak dhe kanë jetgjatësi baterie deri në 12 orë, sëbashku me kutinë e karikimit.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black
Exterior

Product highlights

Connect in seconds

Automatically connect in seconds
Your earbuds are ready to use as soon as you put them in.

Use in mono or stereo mode

Mono and stereo modes
Seamless switching

Game mode

Triple-tap the earbud
Enter low-lag mode

Bluetooth 5.0

Next-generation Bluetooth technology
Faster, more stable connections

12-hour battery life

Charging case included
Watch six movies

Voice control

Activate Siri/Google Assistant
Voice control your phone

Technical Parameters

Product model number
TWSEJ05LS

Wireless connection
Bluetooth 5.0

Bluetooth protocol
HFP/A2DP/HSP/AVRCP

Wireless range
10 m (open no-disturbance environment)

Stereo mode uninterrupted listening time
Approx. 4 hours

Earbud standby time
Approx. 150 hours

Single earbud battery capacity
43mAh

Charging case battery capacity
300mAh

Earbud charging time
Approx. 1.5 hours

Charging case charging time
Approx. 2 hours

Single earbud net weight
Approx. 4.1 grams

Total net weight, including charging case
Approx. 35.4 grams

Charging case dimensions
62×40×27.2mm

Earbud dimensions
26.65×16.4×21.6mm

Informacion mbi Paketimin

Charging case ×1

Additional set of earbud ear tips ×2

Left and right earbuds

User Manual × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim