Mi Vacuum Cleaner G9

IDE DHURATASH

24,490 L

Fshesa që nuk duhet të mungoj kurrsesi në shtëpitë tuaja. Fshesa e vakumit Xiaomi G9 me 5 cikle filtrimi, bateri me kapacitet të lartë 2500 mAh dhe depozitë pluhurash 0.6L. Tashmë pluhurat dhe papastërtië nuk do jen më problem.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Specs

Product name
Mi Vacuum Cleaner G9

Battery capacity
2500mAh (typ)

Dimensions
1286 x 214 x 256mm

Rated voltage
25.2V

Weight
About 3.8 kg

Rated power
400W

Informacion mbi Paketimin

Mi Vacuum Cleaner G9 x1
Extension rod x1
High torque floor brush x1
Mini motorized brush x1
2-in-1 brush nozzle x1
Crevice nozzle x1
2-in-1 Charging Storage Mount
(Including screw x2, wall plug x2, positioning sticker)
Power adapter x1
Manual x1
User guide x1
Mounting template sticker x1

 

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim