Mi Vacuum Cleaner Light

14,490 L

Fshesa që nuk duhet të mungoj kurrsesi në shtëpitë tuaja. Fshesa e vakumit Xiaomi G10 me 3 cikle filtrimi, bateri me kapacitet të lartë 2500 mAh dhe depozitë pluhurash 0.5L. Tashmë pluhurat dhe papastërtië nuk do jen më problem.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Specifications

Product name
Mi Vacuum Cleaner Light

Operating voltage
21.6 V

Operating power
220 W

Lithium battery capacity
2500 mAh

Working time
(standard mode/MAX mode)
45 min/13 min (without electric ground brush)

Charging voltage
26.0 V

Charging current
0.5 A

Charging time
Approx. 5 hours

Weight
Approx. 2.3kg

Noise
≤ 79 dB

Dimensions
240 × 148 × 1132 mm

Informacion mbi Paketimin

Main unit × 1

Extension rod × 1

Main brush × 1

Crevice nozzle × 1

Brush nozzle × 1

Mounting station × 1 (includes expansion screw × 2, expansion tube × 2)

User manual × 1

Power adapter × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim