Mi Window and Door Sensor

2,490 L

Ky sensor i dritareve/dyerve përfshin  sensorin kryesor dhe një magnet, të cilët punojnë së bashku për të përcaktuar nëse dritarja/dera është e hapur apo e mbyllur. Mjafton ta lidhni me blututhin e pajisjes suaj dhe shihni në kohë reale statusin e derës ose dritares ku keni instaluar pajisjen. Perfekte për femailjet me fëmijë të vegjël ose me kafshë shtëpiake.

S’ka stok

White

Product Specifications
Dimensions:
40.8 × 20.8 × 11mm
Wireless Connectivity:
Zigbee
Battery Type:
CR1632
Operating Temperature:
-10℃ to 50℃
Operating Humidity:
0-95% RH, non-condensing
Maximum Transmit Power:
10.5 dBm
Working Frequency:
2405 MHz-2480 MHz

Informacion mbi Paketimin

Mi Door and Window Sensor 2 x 1
Adhesive sticker x 2
User manual and Warranty notice x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim