Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P

40,490 L

Pastruese Xiaomi. Pastron ne menyre automatike gjithe siperfaqen e parketit ose dyshemese ne te cilen vendoset. Me funksion larje dhe fshirje te siperfaqes ne te cilen vendoset. Mund te komandohet manualisht me ane aplikacionit Mi HOME ose te lihet ne proces automatik. Perdoret me karikim. Karikimi behet ne menyre automatike dhe rikthim ne vendin ku eshte nderprere pastrimi. Perdoret gjithashtu per te pastruar siperfaqe te ndryshme si mermeri, pllaka etj. 

Choose according to the configuration you want:
Color

White
Black
Name
Mi Robot Vacuum-Mop P
Dimensions
Ø 350 X 94.5mm
Battery Capacity

3200mAh

Wi-Fi
2.4GHz 802.11 b/g/n
Running Time
60-130 minutes
Weight
3.6kg
Rated Power
33W
Working Noise
≤70dB (Standard mode)
Package List

 

Mi Robot Vacuum-Mop P 1U
User Manual 1U
Accessories Installed in the Main Unit:
Large Dust Box
(Used in sweeping mode)1U
Roller Brush 1U
Cleaning Brush 1U
Other Accessories
2-in-1 Tank
(Used in sweeping + mopping)
Side Brush 2U
Charging Base 1U
Adapter 1U
Drag Bracket 1U
Full-wet Mop 1U
Semi-wet Mop 1U

Informacion mbi Paketimin

Mi Robot Vacuum-Mop P 1U
User Manual 1U

Accessories Installed in the Main Unit:

Large Dust Box
(Used in sweeping mode)1U
Roller Brush 1U
Cleaning Brush 1U

Other Accessories:

2-in-1 Tank
(Used in sweeping + mopping)
Side Brush 2U
Charging Base 1U
Adapter 1U
Drag Bracket 1U
Full-wet Mop 1U
Semi-wet Mop 1U

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim