Xiaomi Robot Vacuum E12

BLACK FRIDAY

24,890 L

Xiaomi Robot Vacuum E12 është një zgjidhje e avancuar e pastrimit robotik e pajisur me një ventilator të fuqishëm thithës 4000 Pa për pastrim efikas me një kalim. Planifikimi i tij inteligjent i rrugës përdor një rrugë pastrimi zigzag, duke rritur efikasitetin e përgjithshëm të pastrimit, ndërsa njoftimet zanore ofrojnë kontroll dhe monitorim në kohë reale. Roboti vjen me një mori karakteristikash, duke përfshirë detyrat e planifikuara, operacionet e kontrolluara nga aplikacioni dhe përshtatshmërinë ndaj mjediseve komplekse përmes sensorëve të shumtë. Me filtrim të trefishtë për të parandaluar shpërndarjen e pluhurit, pastrim të asistuar me shumë drejtime dhe një rezervuar inteligjent uji për larje të kontrolluar, E12 siguron një përvojë pastrimi të plotë dhe të adaptueshme.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White
Specifications
Designation
Robot Vacuum Cleaner
Model Number
B112
Main Unit Dimensions
Φ 325 x 80 mm
Rated Capacity
35W
Nominal Voltage
14.4V ⎓
Charging Voltage
20V ⎓
Battery capacity
2,500 mAh (nominal capacity)
2,600 mAh (nominal capacity)
Charging Base Specifications
Charging Station Model
CDZB112
Rated Input Power
20V, 0.6A
Rated Output Power
20V, 0.6A
Product Dimensions
146x122x87.5mm

Informacion mbi Paketimin

1 Main Unit

1x Main Brush
(Pre-assembled on the main unit)

1x Water Tank (2-in-1) and Dust Container
(Can be used in both vacuum and mopping modes)

1x Side Brush

1x Brush Cover
(Pre-assembled on the main unit)

1x Mop Pad
(Pre-mounted on the wiper)

1x Wiper

1x Power Supply

1x Charging Station

1x Cleaning Brush(On the 2-in-1 water tank and dust container)

1x User Manual

2x Filters(One of them is pre-assembled in the dust container)

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim