Xiaomi Router Pro AC2600

7,990 L

Gjenerata e ardhshme e Mi Routers. Xiaomi Mi Router Pro, ka një performancë të përmirësuar dhe mbulim më të gjerë Wi-Fi me të cilin nuk do të keni nevojë për përforcues të tjerë. Mi Router Pro përdor standardin më të fundit Wi-Fi 802.11ac valë2, lejon një numër lidhjesh në të njëjtën kohë dhe kap shpejtësinë maksimale prej 2533Mbps.

S’ka stok

Black
Type

Wireless Router

Dimensions

Weight

933 g

Material

Aluminium alloy

Processor

MT7621A MIPS Dual Core 880MHz

RAM

512MB DDR3

ROM

256M SLC Nand Flash

HDD

No

Protocol Standards

IEEE 802.11a / b / g / n / ac, IEEE 802.3 / 3u / 3ab

Transmission

2.4G WiFi: 4*4(support IEEE 802.11N, 800Mbps max)
5G WiFi: 4*4 (support IEEE 802.11AC, 1733Mbps max)

Antena

4 external dual frequency omnidirectional PCB array antennas

Cooling

Fin-type large-scale aluminum extrusion radiator

Wireless channel

2.4GHz Channel: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
5GHz Channel: 149,153,157,161,165
5GHz DFS Channel: 36,40,44,48,52,56,60 , 64

Modulation mode

11b: the DSSS: the DBPSK (1Mbps), the DQPSK (2Mbps), of CCK (5.5 / 11Mbps)
11a / G: the OFDM: the BPSK (. 6 / 9Mbps), the QPSK (12 is / 18Mbps), 16QAM (24 / 36Mbps), 64QAM (48 / 54Mbps)
11n: the MIMO-the OFDM: the BPSK, the QPSK, 16QAM, 64QAM rate set:. MCS0 ~ MCS31
11ac: the MIMO-the OFDM: the BPSK, the QPSK, 16QAM, 64QAM, the 256QAM rate set:. MCS0 ~ MCS9 (supports 4 stream )

Receiving sensitivity

1140 dBm, 54 Mbps: ≤-72dBm
HT20 MCS7: ≤-69dBm
HT40 MCS7: ≤-66dBm
VHT20 MCS8: ≤-65dBm
VHT40 MCS9: ≤-60dBm
VHT80 MCS9: ≤-58 dBm

OS

MiWiFi ROM (Supports Web, Android, iOS, Windows, OS X)
Based on OpenWRT Deeply Customized Intelligent Router Operating System MiWiFi ROM

Advanced Administration

For advanced users / developers to provide root privileges and native toolchain and SDK

Wireless security

WPA-PSK / WPA2-PSK encryption, wireless access control (black and white list), SSID hidden

Features

(SAMBA, DLNA, MiTV assistant), DDNS, port forwarding, timer switch, health mode, one key WiFi acceleration, fault diagnosis, microphone (WiFi), mobile phone album backup, multimedia assistant

Open platform

Support Thunder, Kingsoft Cloud, Sogou and other plug-ins, to provide third-party developer plug-in development tools

Applications

Support for Web, Windows, Android, Mac OS, iOS

Approval standards

GB9254-2008 YD / T993-1998 GB4943.1-2011

Working environment

Operating temperature — 0-40 ℃
Humidity — 10% —90% RH (non-condensing)
Storage Temperature — – 40-70 ℃
Storage Humidity — 5% —90% RH (non-condensing)
Power consumption 18W
Working noise 0dB
Standby noise 0dB

Package

1 x Router
1 x Power supply(12V / 1.5A)
1 x User manual

Informacion mbi Paketimin

1 x Router
1 x Power supply(12V / 1.5A)
1 x User manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim