KRIJO NJË LLOGARI - BLI ONLINE NË WEBSITE

Xiaomi Watch Series S1 dhe Xiaomi Buds 3T Pro

Julvina
Julvina
17 Mars, 2022

Pekin, KINË, 15 Mars – Së bashku me serinë e jashtëzakonshme Xiaomi 12, Xiaomi zbuloi sot serinë Xiaomi Watch S1 dhe Xiaomi Buds 3T Pro për tregjet globale. Për një pamje sa më moderne dhe elegante. Ora S1 dhe kufjet 3T Pro do të plotësojnë çdo veshje tuajën.

Stiloni fitnesin tuaj: Seria Xiaomi Watch S1

Krijuar për profesionistët modernë me një orar të ngjeshur dhe mënyrë jetese të sofistikuar, Xiaomi Watch S1 plotësisht e re ka një dizajn klasik dhe të efektshëm, me xham safir dhe një kornizë prej çeliku inox që rrethon dhe mbron ekranin AMOLED 1,43” të orës. Opsionet e rripave përfshijnë lëkurë klasike ose fluoro gome në ngjyra të ndryshme

Xiaomi Watch S1 Active, nga ana tjetër, ofron stil sportiv plot ngjyra të personalizueshme me rehati maksimale. Ka ekran AMOLED 1,43″ gjithmonë të aktivizuar,me korniza metalike të cilat vijnë në tre opsione ngjyrash dhe gjashtë zgjedhje rripash me ngjyra të ndezura.

Ka një total prej 117 mënyrash fitnesi të cilat ju ndihmojnë të jeni gjithmonë në koherencë me ecurinë e aktiviteteve tuaja fizike dhe jo vetëm.

Muzikë zhytëse, tingull magjik: Xiaomi Buds 3T Pro

Kuruar për një stil jetese të apasionuar pas teknologjisë më të fundit të zërit, Xiaomi Buds 3T Pro ka një kombinim inovativ të përmirësimeve të harduerit dhe softuerit. Tashmë do të mund të dëgjoni muzikë të pastër dhe pa probleme njësoj sikur të jeni në studio apo në një koncert live.

“Unë e vlerësoj shumë riprodhimin e audios me definicion të lartë të Xiaomi Buds 3T Pro, që më lejon të dëgjoj detajet e vërteta të tingujve…”, tha Luca Bignardi, Inxhinier i Zërit i albumit fitues të çmimeve Grammy, “Escucha”.