Xiaomi Mesh System AX3000 (1 Pack)

4,990 L

Mesh System  AX3000 është i pajisur me teknologjinë e  Wi-Fi 6 (802.11ax) dhe sistemin “Dual Band” të cilat sëbashku ju ofrojnë deri në dyfishin e shpejtësisë dhe mbulim më të mirë të valëve të internetit. Ky sistem siguron mbulimin e të gjithë shtëpisë dhe lidhjen e me shume se 254 pajisjeve në të njëjtën kohë.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Hardware configuration

Processor
Qualcomm® IPQ5000 Dual-core A53 1.0GHz CPU

Network processing unit
Single core 1.0GHz NPU

Memory
256MB

2.4G Wi-Fi
2×2 (supports up to IEEE 802.11ax protocol, the theoretical maximum rate is 574Mbps)

5GHz Wi-Fi
2×2 (supports up to IEEE 802.11ax protocol, the theoretical maximum rate is 2402Mbps)

Antennas
High gain antennas

Heat dissipation
Natural heat dissipation

Total ports
1×10/100/1000Mbps self-adaptive WAN port (Auto MDI/MDIX)
3×10/100/1000Mbps self-adaptive LAN ports (Auto MDI/MDIX)

LED indicator light
2 lights, System indicator × 1, Internet indicator × 1

System reset button
×1

Mesh networking button
×1

Power input port
×1

Protocol standards
IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax,IEEE 802.3/3u/3ab

Wireless specifications

Dual-band

2.4GHz, 5GHz

Modulation

11b:DSSS:DBPSK(1Mbps),DQPSK(2Mbps),CCK(5.5/11Mbps)

11a/g:OFDM:BPSK(6/9Mbps),QPSK(12/18Mbps),16QAM(24/36Mbps),
64QAM(48/54Mbps)

11n:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM.
Data rate:MCS0-MCS15

11ac:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM,256QAM.

11ax:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM,256QAM,1024QAM.

Data rates: MCS0-MCS11 (supports 2 streams).

Software specifications

Operating system
MiWiFi ROM, a smart router operating system based on OpenWRT

WiFi Encryption
WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE encryption,
Wireless access control (black and white list), SSID hidden

Management applications
Supports Web, Android, iOS

Working Environment

Working environment Temperature
0-40℃

Operating humidity
10%-90%RH (non-condensing)

Storage temperature
-40-70℃

Storage humidity
5%-90%RH (non-condensing)

Package contents

Xiaomi Mesh System AX3000

Instruction Manual

Power cord

Network cable

Informacion mbi Paketimin

1 x Xiaomi Mesh System AX3000

1 x Instruction Manual

1 x Power cord

1 x Network cable

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim