Mi Smart Standing Fan 2

6,990 L

Freskuese Xiaomi me freskim natyral si kurrë më parë. Sekreti qëndron tek shtresa e dyfishtë me krahë 7+5. Te dyja shtresat rrotullohen njëkohësisht, duke rritur qarkullimin e ajrit për freski më të fuqishme. Falë rrezes së madhe freskuesja mundëson freski 3 dimensionale. Mund ta ndryshoni metodën e freskisë sipas dëshirës qoftë ajo natyrale apo e fuqishme. Ndryshimin mund ta bëni fare lehtë përmes aplikacionit Mi Home app. Freskuesja përdor një motor me tela bakri DC, i cili ka efikasitet më të lartë operimi dhe jetëgjatësi më të gjatë se një motor me tela alumini. Gjithashtu ju mund ta kontrolloni këtë freskuese me anë te komandave me zë.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Product name

Mi Smart Standing Fan 2

Model no.

BPLDS02DM

Dimensions

343 × 330 × 1000mm

Weight

3kg

Airflow

20m³/min

Noise emission

≤58dB(A)

Rated frequency

50/60Hz

Rated voltage

100–240V

Rated power

15W

Model Authorization Number

CMIIT ID 2017DP7231 Radio transmission module

Informacion mbi Paketimin

Extension pole x1

Base x1

Fan blade knob x1

Rear hood knob x1

Motor + Body x1

Fan components x1 (front cover, fan blades, rear cover)

Special wrench x1

Fan cover screw x1

Power cord x1

Instruction manual x1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim