Mi Water Filter Pitcher Cartridge

1,990 L

Filter uji Xiaomi. Pastron 99% te ujit nga papastertite dhe bakteriet. Filter me performance te larte ne pastrimin e ujit. I perbere me shume shtresa karboni te cilat bejne te mundur kapjen dhe mos depertimin e agjenteve te demshem ne uje duke mundesuar uje te paster dhe te shendetshem.

Ka stok

Model: V1-FX4

Suitable Water Temperature: 5 – 38℃

Suitable Water Source: Please use boiled water that has been cooled to room temperature

Applicable Water Pressure: 0 – 0.1 MPa

Surrounding Temperature: 4 – 40℃

Water Flows Rate: 0.1L/min

Product Net Weight: 163 g × 3

Gross Weight: 0.6 kg

Rated Total Filtration Volume: 50 L

Product Dimensions: 100.7 × 58 × 82 mm

Packaging Dimensions: 188 × 110.5 × 91 mm

Informacion mbi Paketimin

Mi Water Filter kettle x 1
Filter Cartridge x 3

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim