Mi Vacuum Cleaner G10 Mop Kit

2,290 L

Shtroje origjinale dhe të përbëra nga material shumë cilësor të përshtatshme për disa nga modelet e fshesave me vakum nga Xiaomi si: G10 K10 1C G9 K10pro, V8, V9, H6, H7 etj. Pastrojnë në mënyrë të përsosur dhe nuk e dëmtojnë dyshemenë. Paketimi përfshin 2 shtroje dhe katër filtra për shpërndarësit e ujit në fshesë.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

FEATURES

• Original
• High Quality
• Delicate
• Soft

Informacion mbi Paketimin

2 x Mop Pad

4 x Water dispenser filter

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim