Mi Robot Vacuum-Mop P Brush Cover

990 L

Mbrojtëse për furçën e robotit tuaj të pastrimit “Mi Robot Vacuum-Mop P “. Instalohet shumë lehtë dhe mbron pajisjen tuaj nga dëmtimet e ndryshme. Përbëhet nga material shumë rezistent polikarbonati.

Choose according to the configuration you want:
Color

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White
Black

Brand

Xiaomi

Product model

STYTJ02YM-ZSZ.B

Features

  • Protective floor, efficient cleaning
  • One-handed operation, easy to disassemble
  • Bayonet design, simple operation, one – hand installation and disassembly.
  • Sealant strip, wear-resisting buffer protection floor
Package Info

1 x Brush Cover

1 x Manual

Informacion mbi Paketimin

1 x Brush Cover

1 x Manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim