Xiaomi Robot Vacuum E10C

PRODUKT I RI

17,990 L

Xiaomi Robot Vacuum E10c është një pajisje moderne e pastrimit të dyshemesë që kombinon aftësi të fuqishme thithëse me veçori inteligjente për pastrim efikas dhe të përshtatshëm. Me një ventilator të fuqishëm me thithje 3500 Pa dhe katër nivele thithjeje të rregullueshme, ai siguron pastrim të plotë me një kalim të vetëm. Roboti përdor planifikim inteligjent të rrugës me një model pastrimi zigzag, duke rritur efikasitetin e tij, ndërsa përshtatshmëria e tij ndaj mjediseve komplekse dhe aftësitë e pastrimit afër murit minimizojnë pikat e humbura. Përfshirja e një rezervuari të zgjuar uji me nivele të rregullueshme të shkarkimit të ujit lejon pastrim të kontrolluar në lloje të ndryshme dyshemeje.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black
Specifications
Name
Robotic Vacuum Cleaner
Model number
B112
Main unit dimensions
Φ325x80mm
Rated power
35W
Rated voltage
14.4V⎓
Charging voltage
20V⎓
Battery capacity
2500mAh (rated capacity)
2600mAh (nominal capacity)
Charging Base Specifications
Charging dock model
CDZB112
Rated input
20V⎓ 0.6A
Rated output
20V⎓ 0.6A
Product dimensions
146×122×87.5mm

Informacion mbi Paketimin

Main unit ×1

Main brush ×1
(Pre-installed on main unit)

2-in-1 water tank and dust container ×1
(Can be used in either vacuum or mop mode)

Side brush ×1

Brush cover ×1
(Pre-installed on main unit)

Pad ×1
(Pre-installed on mop frame)

Mop frame ×1

Power adapter ×1

Charging dock ×1

Cleaning brush ×1
(On the 2-in-1 water tank and dust container)

User manual ×1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim