Xiaomi Robot Vacuum X10+

PRODUKT I RI

59,990 L

Xiaomi Robot Vacuum X10 Plus ripërcakton pastrimin e shtëpisë me teknologjinë e tij më të fundit dhe veçoritë e integruara. I pajisur me sistemin e njohjes së pengesave S-Cross AI™ 3D, navigimin me lazer dhe njohjen e tapetit me ultratinguj, ky robot siguron pastrim të saktë dhe efikas pa pasur nevojë për ndërhyrje manuale. Stacioni i pastrimit inteligjent shton komoditetin duke mbledhur automatikisht pluhurin, dhe duke ruajtur nivelet e lagështisë, ofron një përvojë të vërtetë pastrimi pa duar. Me një ventilator të fuqishëm me thithje 4000 Pa dhe pastrim me presion të dyfishtë, ai shkëlqen në heqjen e pluhurit, qimeve dhe njollave nga sipërfaqe të ndryshme. Kamera AI rrit fleksibilitetin në sekuencat e pastrimit, ndërsa integrimi i aplikacionit Mi Home/Xiaomi Home i lejon përdoruesit të vizualizojnë dhe kontrollojnë me lehtësi procesin e pastrimit. Xiaomi Robot Vacuum X10 Plus është një zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe e avancuar për një shtëpi tërësisht të automatizuar dhe të pastër.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White
Robot Vacuum

Model
B101GL

Dimensions
353 × 350 × 97 mm

Weight
3.8 Kg

Rated Voltage
14.4 V

Rated Power
70 W

 

 

Auto-empty Station

Model
JZ2202

Dimensions
423 x 340 x 568mm
Rated Input
220–240 V ~ 50/60 Hz
Rated Output
20V ⎓ 2A
Rated Power
1000 W
Drying + Charging power

90W
Cleaning power

55W
Water resistance rating
IPX1
All-in-one station net weight
8.3kg

 

 

 

 

Sensor List

Drop sensor
Used to detect steps and drops

Ultrasonic sensor
Used to identify carpet material

LDS laser sensor
Used in image formation

Line laser sensor
Used to detect small obstacles

AI Visual identification sensor
Used to detect certain obstacles and furniture. No room attribute recognition capabilities.

Informacion mbi Paketimin

Robot vacuum x1
All-in-one station base x1
(Includes dust bag, clean water tank, dirty water tank, wash plates)
Main brush x1
(Installed)
Brush cover x1
(Installed)
Dust bag x1
(Replacement)
Dustbin x1
(Installed)
Pads x2
(Installed)
Pad plates x2
Side brush x1
Cleaning tool x1
Power cable x1
User manual x1

 

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim