Xiaomi Cordless Pressure Washer

PRODUKT I RI

9,990 L

Të gjitha në një pajisje të vetme me Xiaomi Cordless Pressure Washer, portabël, pa kabëll, presion i lartë, 5 modalitete dhe shumë të tjera. Dizenjuar me hapësirë të posaçme për të vendosur detergjentin dhe lehtësisht e manovrueshme falë peshës së lehtë vetëm prej 1.3 kg.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Xiaomi Cordless Pressure Washer

* Not suitable for use on concrete

Product model
MJXCJ001QW

Product dimensions
464 × 245 × 80mm

Product net weight
1.3kg

Rated input
5V⎓10W/ 9V⎓13.5W/ 12V⎓18W/ 15V⎓22.5W/ 20V⎓40W

Motor power
270W

Maximum inlet water pressure
0.7MPa

Rated flow
Please refer to the user manual

Battery type
Lithium-ion battery pack

Rated capacity
2000mAh (18V⎓)

Nominal energy
36Wh

Executive standard
GB 4706.1-2005GB 4706.61-2008

Informacion mbi Paketimin

Gun lever ×1
Xiaomi Cordless Pressure Washer body ×1
Water pipe ×1
Battery pack ×1
User manual ×1
Charging cable ×1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim