Xiaomi Robot Vacuum X20+

PRODUKT I RI

64,990 L

Xiaomi Robot Vacuum X20+, pastrim i thellë dhe i jashtëzakonshëm. Pajisur me plot veçori të fuqishme për tju lehtësuar procesin e pastrimit në përditshmëri. Ky robot i mrekullueshëm pastron, mbledh pluhurin si dhe mbushet me ujë në mënyrë automatike. Nuk keni nevojë të kontrolloni herë pas here robotin nëse ka nevojë për rimbushje apo pastrim pasi ai mund ti bëjë të gjitha shërbimet e nevojshme automatikisht duke ju lehtësuar nga çdo përgjegjësi.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus

Robot Vacuum

Item Dimensions
350×350×97 mm

Rated Voltage
14.4V⎓

Rated Power
75W

Net Weight
3.67 kg

All-in-one Station

Item Dimensions
586×427×340 mm

Rated Input
220-240V~50/60Hz

Rated Output
20V⎓1A

Power (during dust emptying)
1000W

Power (during cleaning)
30W

Power (air-drying + charging)
30W

Informacion mbi Paketimin

Robot Vacuum ×1
All-in-one Station ×1
(disposable bag, clean water tank, dirty water tank, washboard base extender, washboard included)
Brush ×1
Brush Cover ×1
Dust Compartment ×1
Filter ×1
(Pre-installed on the dust compartment)
Side Brush ×1
Cord Set ×1
Mop Pad Holder ×2
Mop Pad ×2
(Pre-installed on the mop pad holder)
User Manual ×1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim