Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

79,990 L

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra është një zgjidhje moderne transporti, duke ofruar një përzierje emocionuese të fuqisë dhe komoditetit. I krijuar me një sistem amortizimi të dyfishtë dhe goma Xiaomi DuraGel 10″ vetë-riparuese, ai ofron një udhëtim të qetë dhe të sigurt nëpër terrene të ndryshme. Motori i tij i fuqishëm 940 W siguron përshpejtim të shpejtë dhe aftësi të jashtëzakonshme në ngjitje, ndërsa bateria e cila ju munëson deri në 70 km dhe koha e shpejtë e karikimit prej 6,5 orësh premton aventura të gjata. Duke pasur mënyra të shumta të ecjes për t’iu përshtatur preferencave të ndryshme, një kuvertë të gjerë dhe një kornizë të fortë që mbështet deri në 120 kg, ai kujdeset për njerëz të të gjitha madhësive . Me rezistencë ndaj pluhurit dhe ujit, lidhje inteligjente nëpërmjet aplikacionit Mi Home dhe përmirësime të kujdesshme të sigurisë si dritat e përparme dhe të pasme për shikueshmëri gjatë natës, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra është zgjedhja përfundimtare për ata që kërkojnë performancë, besueshmëri dhe qetësi shpirtërore.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Dimensions

Product specifications

Product Name

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Max. speed

25km/h (maximum speed for each mode: Pedestrian: 6km/h; D: 20km/h; S: 25km/h; S+: 25km/h)

Shock absorption

Dual suspension system

Battery life

Approx. 70km

Weight

24.5kg

Max. incline

25%

Braking

E-ABS + drum brake

Rated power

500W

Max. power

940W

Tires 

10″ Xiaomi DuraGel Tire

Max. load

120kg

Rider height

120cm-200cm

Rider age

Age 16-50

Working temperature

-10°C ~ 40°C

Storage temperature

-20°C ~ 45°C

IP Rating

IP55

Charging time

Approx. 6.5 hours

Storage temperature

-10°C to 40°C

Battery specifications

Lithium ion battery

Battery model

P2301-BD5A

Rated capacity

12000mAh/ 561.5Wh

Charging temperature range

0°C ~ + 40°C

Adapter specifications

Output power

124W

Input current

2A Max

Rated Output

2.3A

Input voltage

100-240VAC

Max Output voltage

54.6 VDC

Informacion mbi Paketimin

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra ×1
Power adapter ×1
T-handle hex key ×1
Extended nozzle adapter ×1
Screw ×5
User manual
Important information
Specifications

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim