Xiaomi Humidifier 2 Lite

6,990 L

Humidifier nga Xiaomi, pjesa e brendshme prej qeramike shndërron ujin në mikro bulëza duke e çliruar me kapacitet 300mL për orë dhe duke siguruar ajër të pastër, me nivelin e duhur të lagështisë si dhe hidratim të lëkurës tuaj. Me kapacitet 4L i cili zgjat deri në 30 orë përdorim të pandërprerë mund të qëndroni të qetë pasi nuk keni nevojë ta mbushni shpesh me ujë, dhe më e rëndësishmja, pjesa e brendshme e mbajtësit të ujit përbëhet nga material Silver-ion Antimicrobial për të siguruar gjithmonë ujë të pastër për të mbrojtur shëndetin tuaj.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Specifications
Product name
Xiaomi Humidifier 2 LiteProduct model no.
MJJSQ06DYRated voltage
220V~

Rated frequency
50Hz

Rated power
23W

Humidification rate
300mL/h

Water tank capacity
4L

Noise
≤ 38dB(A)

Product net weight
1.4kg

Product dimensions
190 × 202 × 315mm

Informacion mbi Paketimin

Xiaomi Humidifier 2 Lite × 1
User Manual × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim