Xiaomi Smart Doorbell 3S

8,990 L

Xiaomi Smart Doorbell 3S, monitorim i lehtë dhe siguri maksimale për shtëpinë tuaj. Me performancë të përditësuar nga modeli i mëparshëm si rezistenca ndaj elementeve të natyrës, lidhja me Wi-Fi, hapësirë monitorimi e ndryshueshme sipas hapësirës, vizion i qartë pavarësisht ndriçimit natyror, hapësirë memorje dhe pafund veçori të tjera që e bëjnë këtë produkt mjetin e duhur për një shtëpi të sigurt dhe një jetesë të qetë.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black

Xiaomi Smart Doorbell 3s

Product Specifications

Product Model
MJML07-FJ

External Dimensions
146 × 52 × 29mm

IP Rating
IP65

Battery Capacity
5200mAh (typ)

Rated Input
5V⎓2A (Type-C port); 8-24VAC, 10-40VA, 50–60Hz (doorbell AC transformer)

Wireless Connectivity
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz, RF 433MHz

Infrared Light
940 nm infrared light

Audio System
Two-way voice calls

Storage
Cloud storage

Charging Temperature
0℃ to 45℃

Operating Temperature
-20℃ to 50℃

Operating Humidity
10%-90% RH, non-condensing

Chime Specifications

Product Model
MJJSQ04-FJ

External Dimensions
60 × 60 × 39.6mm

Rated Input
5V⎓1A

Wireless Connectivity
RF 433MHz (receiving only)

Operating Temperature
0°C to 45°C

Operating Humidity
10%-90% RH, non-condensing

Package contents

Smart doorbell x 1
Chime x 1
Type-C charging cable x 1
Mounting base x 1
Removal pin x 1
User manual x 1
Screws x 1
Attention sticker x 1
Warranty notice x 1

Informacion mbi Paketimin

Smart doorbell × 1
Mounting base × 1
Angle holder × 1
Chime × 1
Removal pin × 1
Type-C charging cable × 1
Screws bag (wall screw × 2, wall plug × 2, angle holder screw × 2)
U-type extension wire × 2
Insulating cap × 2
U-type double terminal wire × 1
User manual × 1
Attention sticker × 1
Warranty notice × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim