Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock

1,990 L

Temperatura dhe lagështia janë të lidhura ngushtë me shëndetin e frymëmarrjes, alergjitë, shëndetin e lëkurës dhe një sërë kushtesh të tjera shëndetësore. Monitorimi dhe rregullimi i temperaturës dhe lagështisë në çerdhe, dhoma gjumi, dhoma për kafshët shtëpiake, zyra dhe dhoma të tjera në shtëpinë tuaj mund të ndihmojë në përmirësimin e komoditetit tuaj dhe mbrojtjen e shëndetit të anëtarëve të familjes dhe kafshëve shtëpiake.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

 

White

Specifications

Product name
Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock

Temperature measurement range
0°C–60°C

Materials
ABS, PC

Wireless connection
Bluetooth Low Energy 5.0

Product dimensions
110mm x 55mm x 10.1mm

Battery model
CR2032 (x2, must be purchased separately)

Model
LYWSD02MMC

Humidity measurement range
0%–99% RH

Product net weight
57g

Time display mode
12-hour / 24-hour

Operating voltage
DC2.5V–3V

Package contents

Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock x1
Bracket x1
Wall mount x1
Flexible magnet x1
User manual x1
Warranty card x1

Informacion mbi Paketimin

Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock x 1
Bracket x 1
Wall mount x 1
Flexible magnet x 1
User manual x 1
Warranty card x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim