Xiaomi Watch S1 Active Charging Cable

1,490 L

Karikues Xiaomi Watch S1 Active përbëhet nga material me densitet të lartë, rezistent ndaj nxehtësisë, është kompakt dhe karikimi realizohet me wireless. Përmasat e karikuesit të lejojne t’a marrësh kudo me vete me lehtësi.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black

Specs
Product name
Xiaomi Watch S1 Active Charging Cable
Materials
PC + ABS
Product dimensions
40.3 x 40.3 x 9.8mm

Informacion mbi Paketimin

Magnetic Charging Cable ×1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al