Mi Robot Vacuum S10 Brush

1,990 L

Furçë fshirëse për pajisjen Xiaomi Robot Vacuum S10. Perfekte për pastrim të thellë mbi çdo sipërfaqe dhe me material të butë. Siguron jetëgjatësi dhe pastërti maksimale.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Orange
Specifications

MODEL
B106GL-ZK

COLOR
Orange/Black

COMPATIBILITY
S10

DIMENSIONS
43 x 43 x 187 mm

WEIGHT
52.5g

Informacion mbi Paketimin

Mi Robot Vacuum S10 Brush x1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim