Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p Set

7,490 L

Instalim i thjeshtë pa kabllo, monitorim me rezolucion të lartë. Kjo kamër sigurie nga Xiaomi është perfekte për ambjente të jashtme pasi është rezistente nga uji, pluhurat dhe punon në temperatura nga – 20 gradë celsius deri në + 50 gradë celsius. Ka kënd shikimi 130 gradë dhe rezolucion 1080p. Në rast të një aktiviteti dyshues ju vjen menjëherë njoftim në celularin tuaj.

Ka stok

White

Product specifications

Product name
Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p

Product model no
MWC13

Rated input
5V, 2A

Outdoor camera
52.7×122×102.6 mm

Outdoor camera net
273 g

Lens angle
130°

Resolution
1920×1080

Aperture
F2.1

Video encoding
H.265

Infrared lights
940 nm infrared light ×8

Operating
-20°C to 50°C

Battery capacity
5700 mAh

Wireless connection
Wi-Fi FiIEEE802.11b/g/n

Compatible with
Android 6.0 or iOS 10

Indoor receiver
110×85×77.1 mm

Indoor receiver
88 g

Indoor receiver
Micro SD card (up to 32 GB)

Indoor receiver
RJ45 network port

Product name
Mi Wireless Outdoor Security Camera

Product model no.
MWC14

Rated input
5V, 2A

Outdoor camera
52.7×122×102.6 mm

Outdoor camera
273 g

Lens angle
130°

Resolution
1920×1080

Resolution
F2.1

Video encoding
H.265

Infrared lights
940 nm infrared light ×8

Operating temperature
-20°C to 50°C

Battery capacity
5700 mAh

Wireless connection
Wi-Fi FiIEEE802.11b/g/n 2.4 GHz

Compatible with
Android 6.0 or iOS 10 and above

Package contents

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p (Set Version)

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p (including battery) ×1
Wall Plug x 3

Indoor receiver ×1
Screw x 3

Mounting Template Sticker x 1
User manual ×1

Charging Cable (1m) x 1
Warranty Notice x 1

Ethernet Cable (2m) x 1
Attention Sticker x 1

Informacion mbi Paketimin

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p (including battery) ×1

Wall Plug x 3

Indoor receiver ×1

Screw x 3

Mounting Template Sticker x 1

User manual ×1

Charging Cable (1m) x 1

Warranty Notice x 1

Ethernet Cable (2m) x 1

Attention Sticker x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim