Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill

Ofertë!
TRANSPORT FALAS
PRODUKT I RI

13,990 L

Kurse 2,500 L

Trapan elektrik me dizajn të integruar elektromekanik për funksionim të sigurt dhe pa shkëndija. Motori i trapanit konsumon shumë pak energji, prodhon shumë pak zhurma dhe është shumë i fuqishëm. Gjithashtu është i pajisur me ekran me rezolucion të lartë ku mund të shihni në kohë reale modalitetin e funksionimit dhe shpejtësisë manuale të marsheve.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Ofertë!
- 18%
TRANSPORT FALAS
Kurse 700 L
3,290 L
Ofertë!
- 9%
TRANSPORT FALAS
Kurse 500 L
4,990 L
Ofertë!
- 16%
TRANSPORT FALAS
Kurse 1,000 L
5,290 L

Black

* Not suitable for use on concrete

* The maximum torque error is ±5Nm due to the measurement device used. Torque test method: With the battery fully charged, the function selection button is pushed to enter screwing mode. A torque tester is then used to test the locked-rotor torque at level 30.

* No-load speed tolerance is approximately 10%. Speed test method: The fully charged device is run for 2 minutes at no load and the no-load speed is then tested with a speed tester.

* Screwing test method: With the device fully charged, the gearbox is adjusted to low speed (screwing mode). In manual “M” mode, the tail torque is adjusted to 10 and an M4 x 25mm self-tapping screw is screwed into the pine board until the battery runs out.

*Steel plate drilling test method: With the device fully charged, the gearbox is adjusted to the high-speed setting (drilling mode). In M mode, the tail torque is adjusted to 30 and a hole is drilled into a 6mm-thick steel plate with a 6mm twist drill.

*Wooden board drilling test method: With the device fully charged, the gearbox is adjusted to the high-speed setting (drilling mode). In M mode, the tail torque is adjusted to 30 and a 40mm-deep hole is drilled into a white pine board with a 7mm wood bit.

*The whole unit compliance test report was issued by Waltek Services Test Group Ltd. in Foshan; Test Report No.: WTF21F3015226G.

*The whole unit ROHS test report was issued by EMTEK (Dongguan) Technology Co., Ltd.; Test Report No.: ED201110010C.

*The EMC test report was issued by EMTEK (Shenzhen) Co., Ltd.; Test Report No.: ES201110017E.

*The environmental reliability test report was issued by Intertek Shenzhen Ltd.; Test Report No.: SZHH01513728.

*The battery test report was issued by Precise Testing & Certification (Guangdong) Co., Ltd.; Test Report No.: PTC20110204401S-GB01.
The screwdriver bit test report was issued by the National Light Industry Tool Hardware Quality Supervision & Testing Station, Shanghai. Test Report No.: G20201629F. Hardness varies by ±2HRC.

* Two extension rod designs are available and will be shipped randomly.

* The water-repellent fabric test was conducted by Centre Testing International Co., Ltd. and is waterproof up to class 4–5; Test Report No.: A2210085110101C.
30N·m

Security torx
T9H/T10H/T15H/T20H/T25H

Rated voltage
12V⎓

Hex
H3/H4/H5/H6

No-load drilling speed
0–1400rpm (electric drill speed)
0–370rpm (screwing speed)

Slotted
SL4/SL6

Y bit
Y1

Charging specifications
5V⎓3A; 9V⎓1.5A

Tri-wing
2.3

Charging time
120–180min

Square
S0/S1

Drill bit type
Metal twist drill bit 3/4/5/6
Wood drill bit 4/5/6/7

U bit
U2.6

Extension rod
60mm

Package contents

Electric drill x1
Storage pouch x1
Adaptor x1
Charging cable x1
Bit storage container x1
Drill bit x8
Screwdriving bit x24
Extension rod x1
User manual x1

Informacion mbi Paketimin

Electric drill x 1
Storage pouch x 1
Adaptor x 1
Charging cable x 1
Bit storage container x 1
Drill bit x 8
Screwdriving bit x 24
Extension rod x 1
User manual x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim