Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver

1,990 L

Set kaçavidash 16 në një me dizajn unik dhe shumë praktik. Përbëhet nga material rezistent dhe nuk rrëshket gjatë punës fal mbështjelljes me gomë TPE.

S’ka stok

Black
Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver

Product Specifications

Product model no. MJJLLSD002QW

Weight 230g

Maximum torque of ratchet 20 N⋅m

Screwdriver dimensions 144×34×34mm

Extension rod size 110×10×10 mm

Standards implemented GB/T10635-2013

Screwdriver bit types C6, 3×L32 mm double-ended bit

Slotted SL4/SL6

Phillips-head PHO/PHI/PH2/PH3

Pozidriv PZI/PZ2

Spline-head T15/T20/T25/T30

Hex H3/H4/H5/H6

Package Contents

Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver ×1
Extension rod ×1
Double-ended bit ×8
User manual ×1

Informacion mbi Paketimin

Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver × 1

Extension rod × 1

Double-ended bit × 8

User manual × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim