Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

2,290 L

Peshore elektronike. Pajisur me ekran LED per tregimin e peshes. Mund te lidhet me aplikacionin Mi Home per te matur BMI, masen muskulare, masen e kockave, masen trupore dhe per te krijuar profile te ndryshme per persona te ndryshem. Ndihmon ne ruajtjen e te dhenave gjate kohes qe jeni ne diete apo ne aktivitet fizik duke treguar progresin e bere per te arritur objektivin e vendosur. 

S’ka stok

Dimensions
300 x 300 x 25 mm
Weight
1.7 kg
Color

White

Material
Tempered glass, ABS
Weight range
100 g – 150 kg
Measurement units
Catties, Kilograms, Pounds
Accuracy
50 g
Error margin
5 kg – 50 kg: max. 0.1 kg / 50 kg – 100 kg: max. 0.2 kg
Battery type
4 AAA batteries
Compatibility
Android 4.4, iOS 9.0
Connectivity
Bluetooth 5.0

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim