Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

54,990 L

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra. Teknologji inovative e mbledhjes së pluhurit dhe e zbrazjes automatike të tij.  Roboti ka fuqi thithëse 4000 Pa dhe shmang në mënyrë të saktë pengesat 3D duke parandaluar kështu goditjet aksidentale. Ka bateri me kapacitet 5200 mAh e cila zgjat. Pastron edhe në skutat më të thella ku një fshesë e zakonshme nuk mund të pastroj.

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black

Specifications

Vacuum-Mop

Model
STYTJ05ZHMHW

Net Weight
4.15 kg

External dimensions
353 × 350 × 98.8 mm

Product colour
Black

Rated Voltage
14.4V⎓

Rated Power
46 W

Battery
14.4 V⎓4,800 mAh (Rated Capacity)/5,200 mAh (Nominal Capacity)

Wireless Connectivity
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Charging Dock

Model
CDZ2103

External dimensions
130 × 126 × 93 mm

Rated Output
19.8 V⎓1 A

Rated Input
100–240 V~ 50/60 Hz 0.5 A

Package contents

Vacuum-Mop × 1

Charging Dock × 1

Power cable x 1

Water Tank × 1

Mop Pads × 1

Side Brush × 1

Cleaning Tool × 1

User Manual × 1

Informacion mbi Paketimin

Vacuum-Mop × 1

Charging Dock × 1

Power cable x 1

Water Tank × 1

Mop Pads × 1

Side Brush × 1

Cleaning Tool × 1

User Manual × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim