Xiaomi Smart Laser Measure

4,990 L

Metër për të matur kudo që dëshironi. Pas një shtypje të shkurtër për të emetuar lazerin, gjatësia mund të lexohet në kohë reale. Ky metër ka një lazer preciz dhe të qëndrueshëm, i cili arrin distancën deri në 5 cm deri në 40 m. Matni çdo gjë në çdo kohë. Ky metër mund të masi çdo gjë duke filluar nga sipërfaqe të mëdhaja si magazina e deri tek sipërfaqe me të vogla. Përmes aplikacionit Mi Home zgjeroni funksionet si sinkronizimi, vërejtje të të dhënave, llogaritja e gjatësisë, sipërfaqes, volumi, harta e planimetrisë, ndarja e hartave dhe shikimi i efekteve.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black

Specifications
Product model
MJJGCJYD001QW
Measurement range
0.05*–40m
Measurement precision
±(3mm + 5 x 10-5 D*)
Minimum display unit
0.001m
Measurement unit
m
Laser type
The wavelength is 630–680nm
Lithium-ion battery
3.7V⎓370mAh
Display
1.23-inch LCD screen
Bluetooth transmission distance
About 8m (without obstacles)
Standard implemented
GB 4793.1-2007, GB 7247.1-2012
Product dimensions
80 x 35 x 21mm
Product net weight
About 60g
Charging parameters
5V⎓1A
Operating power
0.7W (MAX.)
Charging time
About 100min
Automatic turn off time
180s
Automatic turn off laser time
180s
Operating temperature
-10°C–50°C
Storage temperature
-20°C–60°C
Storage humidity
20%–80%RH

Informacion mbi Paketimin

Laser measure x 1
Charging cable x 1
User manual x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim