Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2

33,990 L

Roboti i pastrimit Xiaomi Mi Robot 2 ka fuqi thithëse 2,200 Pa dhe shmang në mënyrë inteligjente çdo lloj pengese fal navigimit vizual. Sistemi i navigimit vizual me shpejtësi të lartë ndihmon në kapjen e shpejtë të informacionit të koordinuar dhe nxjerrjen e veçorive komplekse hapësinore për krijimin më të shpejtë dhe më të saktë të hartës së pastrimit.

S’ka stok

White
Specifications

Product dimensions

353×350×81mm

Colour

White

Product net weight

3.6 kg

Wireless connection

Wi-FilEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Rated ovltage

14.4V

Rated power

40W

Battery

2900mAh (rated capacity)/3200mAh (nominal capacity)

Charging Dock

Product dimensions

130×126×93mm

Rated input

100-240V~50/6 0Hz 0.5A

Rated output

19.8 ⎓1A

Package contents

Main unit

Charging Dock

Cleaning tool

Power cable

Water tank

Mop pad

Side brush

User Manual

Informacion mbi Paketimin

1 x Main unit

1 x Charging Dock

1 x Cleaning tool

1 x Power cable

1 x Water tank

1 x Mop pad

1 x Side brush

1 x User Manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim