Xiaomi Smart Pet Fountain

13,490 L

Uji i rrjedhshëm përfaqëson një burim të pastër dhe të besueshëm uji për kafshët e vogla. Pirja kronike e ujit të pamjaftueshëm ose të papastër mund të ketë efekte serioze negative në shëndetin e veshkave dhe atë urinar të kafshëve shtëpiake. Xiaomi Smart Pet Fountain simulon një përrua, duke përdorur një qark uji rrethor për të ofruar ujë të rrjedhshëm të oksigjenuar që plotëson nevojat e kafshëve shtëpiake dhe rrit interesin e tyre për ujin e pijshëm.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Xiaomi Smart Pet Fountain

Specifications

Product name
Xiaomi Smart Pet Fountain

Model
XWWF01MG-KR,

XWWF01MG-US,

XWWF01MG-EU,

XWWF01MG-UK

Operating Temperature:
4 to 40°C

Input
5.9V⎓1.0A5.9V⎓1.0A5.9V⎓1.0A

Operating humidity
10%–90%RH

Rated power
5.9 W

Power cord length
1.5m

Product dimensions
191×191×177mm

Capacity
2L

Informacion mbi Paketimin

1 x Xiaomi Smart Pet Fountain

1 x Power Cord

1 x Manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim