Xiaomi Smart Doorbell 3

7,490 L

E pajisur me sensorin e njohjes së trupit të njeriut dhe formës njerëzore AI, Xiaomi Smart Doorbell 3 monitoron lëvizjet jonormale para derës suaj dhe dërgon njoftime në smartphone-n tuaj nëse do të ketë të tilla. Konsumi i ulët i energjisë dhe monitorim në distancë i derës nëpërmjet një telefoni inteligjent në çdo kohë dhe kudo.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Black

Xiaomi Smart Doorbell 3

Product Specifications

Product model
MJML06-FJ

External dimensions
128 x 60 x 23.5mm

Battery capacity
5200 mAh (TYP)

Rated input
5V⎓2A

Wireless connectivity
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
2.4GHz, RF 433MHz

Infrared light
940 nm infrared light

Audio system
Two-way voice calls

Storage
Cloud storage

Charging temperature
0°C to 45°C

Operating temperature
-10°C to 45°C

Operating humidity
10% to 90% RH, non-condensing

Chime Specifications

Product model
MJJSQ04-FJ

External dimensions
60 x 60 x 39.6mm

Rated input
5V⎓1A

Wireless connectivity
RF 433Mhz (receiving only)

Operating temperature
0°C to 45°C

Operating humidity
10% to 90% RH, non-condensing

Package contents

Smart doorbell x 1
Chime x 1
Type-C charging cable x 1
Mounting base x 1
Removal pin x 1
User manual x 1
Screws x 1
Attention sticker x 1
Warranty notice x 1

Informacion mbi Paketimin

Smart doorbell x 1
Chime x 1
Type-C charging cable x 1
Mounting base x 1
Removal pin x 1
User manual x 1
Screws x 1
Attention sticker x 1
Warranty notice x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim