Mi Robot Vacuum S12

25,990 L

Me Mi Robot Vacuum S12 tani pastrimi është më i thjeshtë se kurrë më parë. Lazeri LDS ndihmon fshesën me navigim të shpejtë e të saktë të ambientit, fuqia e thithjes është 4000Pa duke siguruar përthithjen e cdo papastërtie, me teknikën zig-zag dhe në formë Y-je pastrimi është akoma më eficient. Fshesa është pajisur me sensorë të cilët regjistrojnë objektet përreth si dhe aplikacioni Xiaomi Home App, i cili mundëson personalizimin e sistemit të pastrimit nga smartfoni juaj,  ju lehtëson akoma më shumë pastrimin.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White
Specifications
Model number

B106GL

Main unit dimensions

350×94.5mm

Rated power

45W

Rated voltage

14.8V⎓

Charging voltage

20V⎓

Net weight

4.8kg

Informacion mbi Paketimin

Main unit ×1

Main brush ×1
(Pre-installed)

2-in-1 water tank and dust container ×1
(Can be used in either Vacuum or Mop mode)

Side brush ×1

Filter ×2
(One of them is pre-installed in the dustbin)

Brush cover ×1
(Pre-installed)

Pad ×1
(Pre-installed on the mop frame)

Mop frame ×1

Power adapter ×1

Charging dock ×1

Cleaning brush ×1
(Open lid to access)

User manual ×1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim