Mi Door and Window Sensor 2

1,490 L

Sensor inteligjent për dyert dhe dritaret. Mjafton ta lidhni me bluetooth e pajisjes suaj dhe shihni në kohë reale nëse dera apo dritarja ku keni instaluar pajisjen është e hapur apo e mbyllur. Perfekte për familjet me fëmijë të vegjël ose me kafshë shtëpiake.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Product specifications

Product name
Mi Door and Window Sensor 2

Product model
MCCGQ02HL

Product dimensions
34.0×32.7×14.5 mm

Wireless connection
Bluetooth 5.1 BLE

Battery type
CR2032 (installed)

Operating temperature
-10°C to 50°C

Operating humidity
0%–95% RH, non-condensing

Package contents

Mi Door and Window Sensor 2 x 1
Adhesive sticker x 2
User manual and Warranty notice x 1

Informacion mbi Paketimin

Mi Door and Window Sensor 2 x 1
Adhesive sticker x 2
User manual and Warranty notice x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim