Mi Electric Scooter 3

54,990 L

Ju prezantojmë me Mi Electric Scooter 3. Udhëton deri në 30 km me një karikim të vetëm dhe arrin shpejtësinë 25 km/h. Skuteri ka trup rezistent prej alumini, sistem të dyfishtë frenash dhe përthyhet lehtësisht. 

Ka stok

Black
Basic Specs

Product model number
DDHBC16NEB

Max. speed
25km/h (Max speed for each mode: Pedestrian mode: 5km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)

Range
30km

Weight
13.2kg

Gradeability
16%

Braking
eABS + rear dual-pad disc brake

Rated power
300W

Max. power
600W

Tires
8.5″ front and rear pneumatic tires

Controller undervoltageprotection
29V ± 0.5V

Controller current limit
17A ± 0.5A

Motor type
Brushless DC motor

Max. load
100kg

Rider height
120cm-200cm

Rider age
Age 18-50

Working temperature
-10°C ~ 40°C

Storage temperature
-20°C ~ 45°C

IP-rating
IP54

Charging time
5.5 hours

Battery Specs

Lithium ion battery

Battery model
NE1003-H

Rated capacity
7650mAh/ 275Wh

Rated voltage
36VDC

Maximum chargingvoltage
42VDC

Charging temperaturerange
0°C ~ + 40°C

Discharge temperaturerange
-20°C~ + 50°C

Battery weight
1.6kg

Cyclical lifetime
500 charging cycles with power maintained above 70%

Adapter Specs

Output power
71W

Input current
2A Max

Output current
1.7A

Input voltage
100-240VAC

Max Output voltage
42VDC

DC cable length
2m

DC cable port type
Custom Φ8.0 x 1.6mm

Package Contents

Mi Electric Scooter 3 x 1
Power adapter x 1
T-share Allen Wrench x 1
Extended nozzle adapter x 1
Screws x 5
Tire x 1
User manual
Important information
Specifications

Informacion mbi Paketimin

Mi Electric Scooter 3 x 1
Power adapter x 1
T-share Allen Wrench x 1
Extended nozzle adapter x 1
Screws x 5
Tire x 1
User manual
Important information
Specifications

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim