Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

78,990 L

Çdo aspekt i Electric Scooter është ndërtuar duke pasur thjeshtësinë në mendje. Korniza e skuterit, komponentët dhe aksesorët përdorin të njëjtën gjuhë gjeometrike që vendos dobishmërinë dhe përdoruesit në vend të parë. Mjafton një buton për t’i dhënë jetë dhe për ta vën në dispozicionin tuaj. Electric Scooter është prodhuar për t’u dukur dhe ndjerë mirë.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Dimensions

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Basic Specs

Product model number

DDHBC20NEB

Max. speed

25km/h (Max speed for each mode: Pedestrian mode: 6km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)

General Range

Approx. 55km

Weight

17kg

Max. Climbing Angle

Approx. 20

Braking

E-ABS regenerative anti-lock braking system Rear dual-pad disc brake

Rated power

350W

Max. power

700W

Tires material

Natural rubber, synthetic rubber, resin + cord

Max. load

120kg

Rider height

120cm-200cm

Rider age

Age 16-50

Working temperature

-10°C ~ 40°C

Storage temperature

-20°C ~ 45°C

IP Rating

IPX4

Charging time

-10°C to 40°C

Storage temperature

Approx. 8–9 hours

Battery specs

Lithium ion battery

Battery model

BCTA+71420-1701

Rated capacity

12400mAh/ 446Wh

Charging temperature range

0°C ~ + 40°C

Adapter specs

Output power

70W

Input current

2A Max

Rated Output

1.7A

Input voltage

100-240VAC

Max Output voltage

42VDC

Package contents
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro ×1
Power adapter ×1
T-share Allen Wrench ×1
Extended nozzle adapter ×1
Screws ×5
User manual

Informacion mbi Paketimin

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro ×1
Power adapter ×1
T-share Allen Wrench ×1
Extended nozzle adapter ×1
Screws ×5
User manual

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim