Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth

990 L

Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) mund të kap lëvizjet e njerzve në errësirë dhe më pas të ndizet automatikisht. Në aplikacionin Mi Home/Xiaomi Home mund të kontrolloni nivelin dhe kohën e ndriçimit të llampës suaj. Mund të qëndrojë lirshëm në sipërfaqe të sheshta si komodina ose mure falë ngjitësit të fort që ndodhet në bazën e saj. Me vetëm 3 bateri AA do të keni ndriçim 365 ditë në ndriçim të ulët dhe 180 ditë në ndriçim maksimal.

Ka stok

White

Specifications

Product model
MJYD02YL-A

Operating temperature
-10℃ to 40℃

Product dimensions
Φ 80 x 62 mm

Rated voltage
4.5 V⎓

Rated power
0.35 W

Luminous flux
2.5 — 25 lm

Supported systems: Android 4.4 or iOS 9.0 and above

Informacion mbi Paketimin

Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) x 1
User manual x 1
Warranty notice x 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim