Mi Robot Vacuum S10

24,990 L

Me Mi Robot Vacuum S10 tani pastrimi është më i thjeshtë se kurrë më parë. Lazeri LSD ndihmon fshesën me navigim të shpejtë e të saktë të ambientit, fuqia e thithjes është 4000Pa duke siguruar përthithjen e cdo papastërtie, me teknikën zig-zag dhe në formë Y-je pastrimi është akoma më eficient. Fshesa është pajisur me sensorë të cilët regjistrojnë objektet përreth si dhe aplikacioni Xiaomi Home App, i cili mundëson personalizimin e sistemit të pastrimit nga smartfoni juaj,  ju lehtëson akoma më shumë pastrimin.

Ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Specifications
Model number

B106GL

Main unit dimensions

350×94.5mm

Rated power

45W

Rated voltage

14.8V⎓

Charging voltage

20V⎓

Net weight

3.6kg

Collision sensor *2

Detect when the infrared signal is blocked to determine whether there are obstacles ahead.

Cliff sensor *4
The strength of the received infrared signal is used to judge height of the drop and prevent the robot from falling.
Effective detection range: 1–10cm
Speed sensor *2
Primarily designed to measure the wheel speed.
No distance measurement function
Induction sensor *1
Detect the presence of functional components (such as the water tank) through magnetic field induction between the sensor and a magnet.
No distance measurement function
Gyroscope (IMU) *1
Detect the position of the robot via a 3-axis gyro sensor.
No distance measurement function
Radar sensor *1
Use radar distance measurements to judge whether there are obstacles ahead and how far away they are, and assist the robot as it plans its path.
Specified range: approx. 0.16m–8m
Recharge sensor *1
Send and receive infrared signals to align the robot with the charging dock.
Effective range: approx. 4m

Informacion mbi Paketimin

Main unit x1

Main brush x1

(Pre-installed)

2-in-1 water tank and dust container x1

Side brush x1

Brush cover x1

Pad x1

Mop frame x1

Power adapter x1

Charging dock x1

Cleaning brush x1

User manual x1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim