Xiaomi Space Heater S

PRODUKT I RI

17,490 L

Një shtëpi e ngrohtë për ju! Kontrolloni temperaturën e dhomës në çdo kohë dhe kudo. Përdorni aplikacionin për të ndezur ngrohësin nga distanca. Gjeni rehati në çdo moment. Kontroll inteligjent i temperaturës për ambient të rehatshëm dhe kursim të energjisë. Kur temperatura rrethuese është më e ulët se temperatura e paracaktuar, ajo do të vazhdojë automatikisht ngrohjen, kur temperatura përreth arrin temperaturën e paracaktuar, ajo automatikisht do të reduktojë fuqinë ose do të ndalojë ngrohjen. Me një termostat të rregullueshëm të integruar, ngrohësi do ta mbajë shtëpinë tuaj në një temperaturë konstante duke kursyer më shumë energji sesa shumë ngrohës elektrikë pa termostat. Mbulon një sipërfaqe prej 46m2

S’ka stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

White

Type

Convection heater

Rated Power

2200W

Rated Voltage

230V, 50Hz

Temperature

18/20/22/24/26/28

Timer on Device

1/3/5/9-hour

Timer adjustable by app

0-12 hours

Connectivity

2.4GHz Wi-Fi

Size

780×216×526mm

Net Weight

5.7kg

Informacion mbi Paketimin

Heater × 1
Screw × 4
Screw Driver × 1
Stand × 2
User Manual × 1

Garancia e Produktit

Produkti ka 2 vjet garanci.
Servisi i autorizuar: Mi.al

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim